Lue Vaalijalan kuulumiset verkkolehdestä

Vaalijala lehti on nyt myös verkkolehti. Jatkuvasti päivittyvä verkkolehti kertoo ajankohtaisista Vaalijalan toimintaan, toimialueeseen sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elämään ja arkeen vaikuttavista asioista. Lehden lukeminen ei vaadi kirjautumista, vaan lehti on kaikkien vapaasti luettavissa. Uusimmista sisältöpäivityksistä kerromme säännöllisesti Vaalijalan verkkolehden uutiskirjeessä.

Tervetuloa lukemaan Vaalijalan verkkolehteä!

PÄÄKIRJOITUS 16.12.2022

Kohti tulevia vuosikymmeniä

Ilkka Fritius
Kuntayhtymän johtaja

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki artikkelit ››

16.12.2022

Ylijäämästä ratkaisu pitkän väännön jälkeen

Viimeiseksi jääneessä yhtymäkokouksessa päästiin äänestämään

Lue lisää
16.12.2022

Haikean iloinen kutsuvierasjuhla

Sateenkaaren koulun juhlassa muisteltiin menneitä ja iloittiin omasta kuntayhtymästä

Lue lisää ››
16.12.2022

Virtuaaliesittelyjä kuntoutuksen tueksi

Vaalijalassa on asiakkaiden mahdollista tutustua eri paikkoihin, kuten Makupadan ruokalaan, Cafe Sopukkaan, kirkkoon, Huili-kahvilaan sekä kuntosaliin etukäteen virtuaalilasien ja 360-kuvien avulla. Pappilanmäen palvelukotiin on myös mahdollista tutustua ja tehdä virtuaalinen kierros palvelukodin tiloissa.

Lue lisää ››
10.10.2022

Uuden yksilöllisen kuntoutuksen yksikön, Privaatin rakennustyöt alkoivat

Uuden, yksilöllisen kuntoutuksen yksikön, Privaatin, rakennustyöt käynnistyvät Nenonpellossa. Rakennustyöt pääsevät käyntiin, Sataman kuntoutusyksikön muutettua omiin, uusiin tiloihin syyskuun alussa.

Lue lisää ››

Verkkolehden teemana on henkilöstö

Henkilöstö

15.6.2022 Henkilöstö

Monien mahdollisuuksien työpaikka Vaalijalassa

Kun Pieksämäen kauppalasta tuli kaupunki 1962, työllisti silloinen Vaalijala keskuslaitos Pieksämäellä 284 työntekijää. Kuudessakymmenessä vuodessa on työntekijämäärä kasvanut huimasti. Nyt Vaalijala työllistää Pieksämäellä reilut 900 henkilöä.

Lue lisää
Henkilöstö
24.11.2021 Henkilöstö

Hyvinvointia ja parempaa jaksamista työssä Epassilla

Henkilöstön virkistyseduksi otettiin Epassi-sovellus käyttöön Vaalijalassa keväällä 2021. Sen avulla Vaalijalan henkilökunta voi hankkia erilaisia liikuntaan, kulttuuriin ja omaan hyvinvointiin liittyviä palveluja työnantajan tukemana kännykällä toimivan sovelluksen kautta.

Lue lisää ››
Henkilöstö
24.11.2021 Henkilöstö

Mentorit ovat uuden työntekijän rinnalla kulkijoita

”Työkaverina olen varmasti läheisempi uuden työntelijän kanssa, kun meillä on mentorisuhde. Kynnys lähestyä minua työasioissa on varmasti nyt paljon matalampi. Vaikka koen, että olen muutenkin sellainen, että minua on helppo lähestyä”, sanoo mentorina toimiva Hannamari Anttonen.

Lue lisää ››
BLOGI 1.8.2022

Totuus somekuvan takana

Vaalijalan sosiaalista mediaa seuraavat saavat nähdä sisältöä, joka on täynnä iloa, riemukasta tekemistä ja tyytyväisiä asiakkaita.

Saara Pasanen
Vaalijalan somevastaava

Verkkokaupan kausitarjouksia

Seuraa Vaalijalan kuulumisia.

Tilaa Vaalijalan verkkolehden uutiskirje suoraan sähköpostiisi.